DESINFECCIÓ I CONTROL D'EPIDÈMIES (Coronavirus)

Desinfecció i Gestió Integrada d’Epidèmies

DESINFECCIÓ I CONTROL D’EPIDÈMIES (Coronavirus)

Desinfecció i Gestió Integrada d’Epidèmies i situacions de Virus actius a les superfícies

Segons explica l’Associació Nacional d’Empreses de Sanitat Ambiental (ANECPLA), un recent estudi dut a terme per epidemiòlegs de Govern xinès revela que el nou coronavirus COVID-19 pot arribar a romandre actiu fins a “diversos dies” en aquelles superfícies on caiguin gotes respiratòries infectades. Aquesta evidència augmenta exponencialment el risc de contagi i fa imprescindible que es prenguin mesures d’urgència per a procedir a la correcta desinfecció d’instal·lacions.

El SARS-CoV-2 és un virus amb una capacitat de contagi molt forta, que pot sobreviure fins a diversos dies en superfícies i per tant és necessari executar un pla de desinfecció d’espais comuns.

Perque aquesta desinfecció sigui efectiva, ha de ser duta a terme per professionals com nosaltres  que comptem amb la formació oportuna, els materials i els coneixements tècnics necessaris que asseguren l’ús dels desinfectants més apropiats en les concentracions que resultin més eficients i garanteixin un resultat òptim.

Enllaços d’interés

 

Aquí poden trobar una selecció d’enllaços a pàgines web oficials on es poden informar veraçment de tot allò que afecta al nou Coronavirus-sars-cov-2

 

Centre europeu per a la prevenció i el control de malalties ( ECDC)

Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES)

Canalsalut.gencat.cat

Els nostres Clients

Els nostres clients esperen de nosaltres que prestem serveis eficients i eficaços, fets a la mesura de cada situació. Estem decidits a continuar fent-ho i continuar tenint la seva confiança i per això treballem junts com a equip, per a generar un impacte positiu per a totes dues parts i per a la societat

Contacte

Les seves opinions són importants per a nosaltres. Tant si és una simple consulta com un valuós suggeriment, estem per a atendre-li. Pot trucar-nos per telèfon o enviar-nos un correu electrònic directament.

El nostre horari d’atenció al client:

De dilluns a divendres

  • Matins de 8.00 a 13.00 hrs.
  • Tardes de 15.00 a 18.00 hrs.

Info

937167191
d.tecnica@cpl.cat

Adreça

C. del Molí 14
08291 Ripollet
Barcelona

logoCPLtrans250x75OK

Empresa asociada a:

acesem

Síguenos/Segueix-nos:

linkedinok

CPL-Control de plagas y Legionella, S.L. © 2019

Todos los derechos reservados