Skip to content

DESINFECCIÓ I CONTROL D'EPIDÈMIES (Coronavirus)

Desinfecció i Gestió Integrada d’Epidèmies

DESINFECCIÓ I CONTROL D’EPIDÈMIES (Coronavirus)Desinfecció i Gestió Integrada d’Epidèmies i situacions de Virus actius a les superfícies


Perquè aquesta desinfecció sigui efectiva, ha de ser duta a terme per personal especialitzat amb la formació oportuna, els materials i els coneixements tècnics necessaris que assegurin l’ús dels desinfectants més apropiats en les concentracions que resultin més eficients i garanteixin un resultat òptim.

CPL, estudia cada situació i selecciona el mètode, producte i tecnologia més adequada.

Àmbits d’ús:

  • Higiene Hospitalària
  • Higiene Alimentaria
  • Higiene ambiental


Productes disponibles:

CPL, utilitza productes adequats a cada situació i amb els registres corresponents d’ús adequats a cada àmbit d’aplicació. (Hospitalari, Alimentari o ambiental). Els productes que s’utilitzen per a la desinfecció són de fabricants contrastats, amb els registres corresponents de l’Agència Espanyola del Medicament i Productes Sanitaris i/o la Direcció General de Sanitat i Consum, amb les acreditacions d’ús autoritzades i eficàcia contrastada contra l’agent a controlar.

Abans de presentar una oferta es realitza un diagnòstic complet de situació i es presenta la valoració del mètode, producte i requeriments d’aplicació al client

Tecnologies i sistemes de desinfecció disponibles.

Aeroturbex MovilDESCRIPCIÓ:  Aeroturbex és un generador d’aerosol que transforma una solució líquida en un aerosol  amb una grandària de partícula inferior a 10 micres, basat en el principi de microdifusió pneumàtica. S’utilitza per a realitzar tractament de desinfecció / desinfectació; consisteix a projectar a través de l’aire un biocida fragmentat en microgotes prou fines perquè siguin emeses en gran nombre i es reparteixin homogèniament per tots els punts del local, fins i tot els més allunyats o de difícil accés.

 CARACTERISTICAS. El líquid és absorbit per una bomba peristàltica, que és injectat cap al filtre de microdifusió generant-se un aerosol sec; al mateix temps el ventilador crea un corrent ascendent que ajuda a dispersar les partícules per tot el local a tractar. S’utilitza per a realitzar desinfeccions en zones crítiques.Control digital d’accés.
Autonomia de funcionament: 4 hores.

Vegi el vídeo explicatiu del fabricant en Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=7prtdee9gtq


Aerobrumer H digitalDESCRIPCIÓ. La microdifusió molecular i electrotèrmica s’utilitza per a realitzar tractament de desinfecció / desinfectació; consisteix a projectar a través de l’aire un aerosol sec, amb acció biocida fragmentat en microgotes prou fines perquè siguin emeses en gran nombre i es reparteixin homogèniament per tots els punts del local, fins i tot els més allunyats o de difícil accés. 

 CARACTERISTICAS. Aparell microdifusor molecular i electrotèrmic per a efectuar desinfeccions de zones crítiques. Posseeix una cubeta amb capacitat per a 10 litres de producte. Està equipat amb termòstat d’alta sensibilitat. Control digital de procés.
Autonomia de funcionament: 4 hores. 

EQUIPS PER A NEBULIZACIÓN

 Equips de nebulització en fred que aconsegueixen una grandària de partícula que ocupa tot el volum de les sales on s’aplica. El desinfectant és dispersat en forma de petites gotes similars a la boira. D’aquesta forma la boira, que es comporta com un gas, aconsegueix totes les zones del local, accedint a racons o zones que serien inaccessibles mitjançant una polvorització convencional.


Vectorfog C150 ULV – Boira elèctrica per a fredVectorFog DC20 Plus Sense fil ULV Fogger 2L 12V

Enllaços d’interés

 

Aquí poden trobar una selecció d’enllaços a pàgines web oficials on es poden informar veraçment de tot allò que afecta al nou Coronavirus-sars-cov-2

 

Centre europeu per a la prevenció i el control de malalties ( ECDC)

Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES)

Canalsalut.gencat.cat

Els nostres Clients

Els nostres clients esperen de nosaltres que prestem serveis eficients i eficaços, fets a la mesura de cada situació. Estem decidits a continuar fent-ho i continuar tenint la seva confiança i per això treballem junts com a equip, per a generar un impacte positiu per a totes dues parts i per a la societat

Contacte

Les seves opinions són importants per a nosaltres. Tant si és una simple consulta com un valuós suggeriment, estem per a atendre-li. Pot trucar-nos per telèfon o enviar-nos un correu electrònic directament.

El nostre horari d’atenció al client:

De dilluns a divendres

  • Matins de 8.00 a 13.00 hrs.
  • Tardes de 15.00 a 18.00 hrs.

Info

937167191

Adreça

C. del Molí 14
08291 Ripollet
Barcelona

logoCPLtrans250x75OK

Empresa asociada a:

Síguenos/Segueix-nos:

CPL-Control de plagas y Legionella, S.L. © 2022

Todos los derechos reservados