Skip to content

CPL SOBRE NOSALTRES

CPL-Control Ambiental Higiènic Sanitària d'Edificis i Instal·lacions Presentació

El disseny, construcció, gestió i manteniment d’edificis i instal·lacions condicionen en gran mesura el benestar i el rendiment dels qui els utilitzen. Nombrosos aspectes que incideixen en la salut, la seguretat, el confort i la motivació de les persones són susceptibles de ser associats directament a l’estat higiènic i ambiental dels espais interiors.

Assumint la importància daquesta realitat, CONTROL DE PLAGUES I LEGIONELLA S.L. presta serveis especialitzats enfocats a donar respostes eficaces en aquestes matèries. Conscient a més dels avantatges d’oferir garanties professionals, i d’assegurar als seus clients solucions innovadores, basades en criteris de seguretat i prevenció, dissenya, implementa i desenvolupa programes personalitzats de Gestió Ambiental i Higiènic Sanitària d’edificis i instal·lacions d’índole diversa.

L’enfocament de les solucions que ofereix CPL representa un recurs complementari significatiu i un factor d’optimització destacable per a qualsevol estratègia de manteniment i conservació d’actius immobiliaris i industrials.

Emmarcats dins de rigorosos esquemes d’organització empresarial, els serveis de CPL destaquen pel seu nivell de qualitat i competitivitat immillorable, producte de l’aplicació d’economies d’escala, de la generació de sinergies operatives, i de la racionalització dels processos tècnics, de decisió i de gestió.

CPL El valor del nostre equip

 

Conscients del valor crucial del factor humà CPL, basa el desenvolupament de totes les seves activitats en la força i la creativitat d’una plantilla estable, altament qualificada i compromesa amb la cultura corporativa de l’empresa.

La nostra gent és la clau per a la implementació de forma reeixida a la nostra estratègia. Necessitem tenir un equip responsable, flexible i amb poder; perquè siguin capaços d’aportar una cosa diferent als nostres clients.

CPL Als mitjans

“CPL ha participado en la resolución de muchos de los brotes de legionelosis en Cataluña”

La misión de CPL es clara: mejorar la salud ambiental de las personas en su entorno laboral, social y doméstico. Hoy en día son una pyme referente en Cataluña en prevención y control de la legionella; prevención y control de plagas; en desinfecciones especiales (salas de enfermedades infecciosas, quirófanos, etc.); y en control de la calidad del ambiente interior de los edificios (estudios de calidad de ambiente interior, limpieza y descontaminación de conductos de climatización, etc.). La alta capacitación de su equipo ejecutivo y técnico y la rápida y eficaz respuesta que ofrecen son factores que les han convertido en líderes del sector en Cataluña.

Llegir l’article complet AQUÍ

CPL Els nostres clients

Els nostres clients esperen de nosaltres que prestem serveis eficients i eficaços, realitzats a la mida de cada situació. Estem decidits a continuar fent-ho i seguir tenint la seva confiança i per això treballem junts com a equip, per generar un impacte positiu per a les dues parts i per a la societat

CPL es empresa asociada a:

logoCPLblanco200x50

C. del Molí 14 08291 Ripollet, Barcelona

Síguenos/Segueix-nos:

CONBANDERA_KITDIGITAL
Skip to content