Skip to content

Ambient Interior, Higienització i Tractaments Sanitaris

Prevenció i control de la Legionel·losi

La Nostra Missió

“Millorar la salut ambiental de les persones en els seus ambients laborals, socials i domèstics”

CPL Control de Plagas y Legionella S.L.

El disseny, la construcció, la gestió i el manteniment d’edificis i instal·lacions condicionen en gran manera el benestar i el rendiment dels qui els utilitzen. Nombrosos aspectes que incideixen en la salut, en la seguretat, en el confort i en la motivació de les persones, són susceptibles de ser associats directament a l’estat higiènic i ambiental dels espais interiors.

Assumint la importància d’aquesta realitat, CONTROL DE PLAGUES I LEGIONEL·LA S.L. presta serveis especialitzats enfocats a donar respostes eficaces en aquestes matèries. Conscient a més dels avantatges d’oferir garanties professionals, i d’assegurar als seus clients solucions innovadores, basades en criteris de seguretat i prevenció, dissenya, implementa i desenvolupa programes personalitzats de Gestió Ambiental i Higiènic Sanitària d’edificis i instal·lacions de diversa índole.

L’enfocament de les solucions que ofereix CPL representa un significatiu recurs complementari i un destacable factor d’optimització per a qualsevol estratègia de manteniment i conservació d’actius immobiliaris i industrials.

Emmarcats dins de rigorosos esquemes d’organització empresarial, els serveis de CPL destaquen pel seu immillorable nivell de qualitat i competitivitat, producte de l’aplicació d’economies d’escala, de la generació de sinergies operatives, i de la racionalització dels processos tècnics, de decisió i de gestió.

CONTROL DE PLAGUES I LEGIONEL·LA S.L. presta serveis especialitzats enfocats a donar respostes eficaces en l’estat higiènic i ambiental dels espais interiors. Conscient a més dels avantatges d’oferir garanties professionals, i d’assegurar als seus clients solucions innovadores, basades en criteris de seguretat i prevenció, dissenya, implementa i desenvolupa programes personalitzats de Gestió Ambiental i Higiènic Sanitària d’edificis i instal·lacions de diversa índole.

CPL compta amb un equip executiu i tècnic altament qualificat, que presta els seus serveis a través de tres línies bàsiques de treball: Ambient Interior, Higienització i Tractaments Sanitaris, i prevenció i control de la Legionel·losi.

20 ANYS D’EXPERIÈNCIA

ELS NOSTRES SERVEIS

GESTIÓ INTEGRADA DE PLAGUES

Higienització, Tractaments Sanitaris i Gestió Integrada de Plagues

PREVENCIÓ I CONTROL DE LA LEGIONEL·LOSI

Prevenció i Control de la Legionel·losi – Tractaments d’Aigües

AUDITORIES DE L'AMBIENT INTERIOR D'EDIFICIS

Gestió Ambiental Integral (GAI): Auditoria, plagues i Legionel·losis.

DESCONTAMINACIÓ DE CLIMATITZACIONS

Auditoria, inspecció i diagnòstic del sistema de climatització

DESINFECCIÓ I CONTROL D'EPIDÈMIES (Coronavirus)

Desinfecció i Gestió Integrada d’Epidèmies

EL VALOR DEL NOSTRE EQUIP

Conscients del valor crucial del factor humà, CPL basa el desenvolupament de totes les seves activitats en la força i creativitat d’una plantilla estable, altament qualificada i compromesa amb la cultura corporativa de l’empresa.

La nostra gent és la clau per a la implementació amb èxit en la nostra estratègia. Necessitem tenir un equip responsable, flexible i amb poder; perquè siguin capaços d’aportar quelcom diferent als nostres clients.

PHOTO-2020-03-19-17-12-54

Les Nostres Polítiques

Qualitat i Medi Ambient

Qualitat i Medi Ambient referent al control de la Legionel·la, control de plagues i ambients interiors.

Certificacions

Certificacions referents a control de la Legionel·la, control de plagues i ambients interiors.

Legislació

Legislació referent al control de la Legionel·la, control de plagues i ambients interiors.

Contacte

Les seves opinions són importants per a nosaltres. Tant si és una simple consulta com un valuós suggeriment, estem per a atendre-li. Pot trucar-nos per telèfon o enviar-nos un correu electrònic directament.

El nostre horari d’atenció al client:

De dilluns a divendres

  • Matins de 8.00 a 13.00 hrs.
  • Tardes de 15.00 a 18.00 hrs.

Info

937167191
d.tecnica@cpl.cat

Adreça

C. del Molí 14
08291 Ripollet
Barcelona

logoCPLtrans250x75OK

Empresa asociada a:

acesem

Síguenos/Segueix-nos:

linkedinok

CPL-Control de plagas y Legionella, S.L. © 2019

Todos los derechos reservados