Skip to content

DESIFECCIONS ESPECIALS

 

CPL estudia cada situació i selecciona el mètode, producte i tecnologia més adequats.

Àmbits dús:

  • Higiene Hospitalària.
  • Higiene Alimentaria
  • Higiene ambiental

Productes disponibles:

CPL utilitza productes adequats a cada situació i amb els registres corresponents dús adequats a cada àmbit daplicació. (Hospitalari, Alimentari o ambiental). Els productes s’utilitzen per a la desinfecció són de fabricants contrastats, amb els registres corresponents de l’Agència Espanyola del Medicament i Productes Sanitaris i/o la Direcció General de Sanitat i Consum, amb les acreditacions d’ús autoritzades i l’eficàcia contrastada contra l’agent que cal controlar .

Abans de presentar una oferta es fa un diagnòstic complet de situació i es presenta la valoració del mètode, producte i requeriments d’aplicació al client.

Tecnologies i sistemes de desinfecció disponibles.

Aeroturbex Movil

Aeroturbex Movil

DESCRIPCIÓ: Aeroturbex és un generador d’aerosol que transforma una solució líquida en un aerosol amb una mida de partícula inferior a 10 micres, basat en el principi de microdifusió pneumàtica. S’utilitza per a realitzar tractament de desinfecció/desinfectació; consisteix a projectar a través de l’aire un biocida fragmentat en microgotes prou fines perquè siguin emeses en gran nombre i es reparteixin homogèniament per tots els punts del local, fins i tot els més allunyats o de difícil accés.

CARACTERÍSTIQUES. El líquid és absorbit per una bomba peristàltica, que és injectat cap al filtre de microdifusió generant-se un aerosol sec; alhora el ventilador crea un corrent ascendent que ajuda a dispersar les partícules per tot el local a tractar. S’utilitza per realitzar desinfeccions en zones crítiques. Control digital d’accés.
Autonomia de funcionament: 4 hores.

Vegeu el vídeo explicatiu del fabricant a Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=7prtdeE9gTQ

CPL es empresa asociada a:

logoCPLblanco200x50

C. del Molí 14 08291 Ripollet, Barcelona

Síguenos/Segueix-nos:

CONBANDERA_KITDIGITAL
Skip to content