Skip to content

Qualitat i Medi Ambient

Politica de Qualitat i Medi Ambient

CPL – CONTROL DE PLAGUES I LEGIONEL·LA, S.L., empresa especialitzada en prestació de serveis de Gestió Ambiental i Higiènic sanitària d’edificis i instal·lacions diverses, es troba compromesa a satisfer plenament les expectatives dels seus clients, respectant el medi ambient. Per tant, contribueix a la millora contínua del comportament ambiental i de la qualitat dels seus serveis, alhora que és conscient que les seves activitats repercuteixen directament en la conservació de l’entorn.
Per a això, presta serveis de màxima qualitat, de manera que aquestes activitats suposin el mínim impacte ambiental.

CONTROL DE PLAGUES I LEGIONEL·LA, S.L.

Adquireix la responsabilitat de garantir la satisfacció del client respectant el mitjà i els recursos naturals.

A tals efectes es compromet a:

 • Complir amb la Legislació vigent
 • Definir, atendre i aportar solucions objectives a les necessitats del client mitjançant l’òptima comunicació amb aquest, efectuant un rigorós seguiment dels treballs, i consolidant una relació personalitzada entre totes dues parts.
 • Procurar millorar la qualitat, l’eficiència i l’eficàcia en totes i cadascuna de les seves activitats, tant en la preparació com en l’execució i seguiment dels treballs sol·licitats, minimitzant els impactes ambientals.
 • Promoure estratègies de formació continuada per al seu equip humà amb la finalitat d’assegurar la rigorositat i la qualitat tècnica dels serveis.
 • Revisar de manera permanent els sistemes, mètodes i procediments emprats en la prestació dels seus serveis, amb la finalitat d’optimitzar els seus resultats, assumint per a això les oportunitats i les opcions que en aquest terreny aportin l’evolució i el progrés tecnològic, base de tot procés innovador.
 • Implicar i motivar al personal amb la finalitat de buscar la seva participació activa en la gestió, desenvolupament i aplicació del Sistema Integrat de Qualitat i Ambient implantat, i aconseguir per aquesta via el nivell d’eficàcia que el client requereix i espera.
 • Prioritzar en els seus serveis l’ús de sistemes, procediments, materials i productes que produeixin el mínim impacto sobre l’ambient i els recursos naturals del planeta i garantitzen una òptima qualitat.
 • Informar oportunament els seus clients sobre els aspectes i implicacions ambientals dels seus serveis.

I en particular:

Donar compliment dels compromisos assumits en cadascuna de les àrees d’especialització i acompliment dels serveis de l’empresa:

 • Higienització, Tractaments Sanitaris i Gestió Integrada de Plagues.
 • Prevenció i Control de la Legionel·losi – Tractaments d’Aigües.
 • Auditoria de l’Ambient Interior, Inspecció, Diagnòstic i Descontaminació del Sistema de Climatització.

Contacte

Les seves opinions són importants per a nosaltres. Tant si és una simple consulta com un valuós suggeriment, estem per a atendre-li. Pot trucar-nos per telèfon o enviar-nos un correu electrònic directament.

El nostre horari d’atenció al client:

De dilluns a divendres

 • Matins de 8.00 a 13.00 hrs.
 • Tardes de 15.00 a 18.00 hrs.

Info

937167191

Adreça

C. del Molí 14
08291 Ripollet
Barcelona

[contact-form-7 id=”578″ title=”Formulari de contacte 1″]

logoCPLtrans250x75OK

Empresa asociada a:

Síguenos/Segueix-nos:

CPL-Control de plagas y Legionella, S.L. © 2022

Todos los derechos reservados